Nye Passat stasjonsvogn

På jakt etter ny familiebil med stor plass til vinteren? Nå har vi kampanjedager med 1,99%* lanseringsrente ved kjøp av nye Volkswagen Passat stasjonsvogn og den konkurransedyktige bilforsikringen Volkswagen Forsikring i 1 måned med på kjøpet.

  

Passat stasjonsvogn
Nye Passat stasjonsvogn fra kr 433.600,-**

 

Rente

Passat stv les mer

Bli bedre kjent med Passat stasjonsvogn

Passat stasjonsvogn er den ultimate familiebilen som tilbyr komfort på et høyt nivå og med ny og innovativ teknologi. Det er god bagasjeplass med et lastevolum på opptil 1769 liter. Kupeen har fleksible løsninger, mens designen gir et tiltalende inntrykk. De kraftige og svært effektive motorene byr på smidige egenskaper og effektivt forbruk.
Les mer 

Alle tilbud gjelder frem t.o.m. 31.12.2019. Avbildet modell kan avvike fra standard.

* Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 2.724. Totalt kr 165.674,-. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende og subsidiert de tre første årene, for deretter å bli justert til normal produktrente.

** Pris gjelder bil ferdig levert fra forhandler inkl. frakt og leveringsomkostninger. Drivstofforbruk blandet kjøring fra 5,3 l/100km og CO2-utslipp fra 139 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. 

Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.